Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Sekalaisia kirjoituksia
Archives
Derniers commentaires
17 février 2011

Tasapaino ja tasapainossa olosta

Nykyelämälle tyypillistä on tasapainon puuttuminen. Jos ihminen ei ole tasapainossa, se näkyy monilla elämän alueilla. Sanotaan että tasapainoon pääsemiseksi täytyy löytää keskusta ja  työskennellä keskustasta käsin. Miten löytää takaisin keskustaan jos elämän kartta on hukassa? Puhun nyt oman itsensä keskustasta (keskus) en kaupungin keskustasta.

  • Liiku. Liikunta pitää sinut keskittyneenä ja maadoittuneena, jolloin keskustan löytäminen helpottuu. Pidä huolta että päiviisi kuuluu myös liikuntaa.
  • Nuku. Nukkuminen on hyvin, hyvin tärkeää. Älä koskaan pihistä aikaa unilta muuhun toimintaan, tai sinulta hukkuu muutakin kuin keskus. Jos joudut heräämään aikaisin, mene aikaisemmin nukkumaan.
  • Pysy rutiineissa. Tällä ei tarkoiteta sitä että teet sekuntikello kädessä töitä ja tehtäviä ja huolestut jos et pysy aikataulussa, vaan että laadit itsellesi päiväohjelman, joka sallii myös lepoa ja hetkiä jolloin kokoat energiaa itsellesi keskukseesi.
  • Tutki itseäsi. Jos tasapainon löytäminen on hankalaa, katso itseäsi ja elämääsi rehellisesti. Mieti mistä levottomuutesi kumpuaa? Mikä suistaa sinut pois tasapainosta? Kun tämä selviää, tee tarvittavat muutokset elämässäsi.
Publicité
Commentaires
Sekalaisia kirjoituksia
Publicité
Sekalaisia kirjoituksia
Publicité